Laat je motor draaien

Als de buien voorbij zijn, is het tijd om de stofkappen van uw motoren in de garage te halen om te profiteren van het betere weer en de lichtere avonden. De M1 Sports cam is geüpgraded van IP66 naar IP68, om te helpen als de buien en onweersbuien u verrassen.

Nu we weer uit een lockdown komen en veel mensen roestig zijn op de wegen, moet je voorbereid zijn op het onverwachte. De snelheden zijn ook gestegen, dus we moeten extra waakzaam zijn. De M1 met dubbele camera controleert wat er zowel voor als achter u gebeurt met EIS (Electronic Image Stabilisation) op de frontcamera, zodat u alles kunt vastleggen wat er om u heen gebeurt.

Als iets uw aandacht trekt, kunt u op de handopnameknop drukken, die meestal op het stuur is gemonteerd, en een minuscuul fragment opnemen dat 10 seconden voor het indrukken van de knop begint. Deze wordt opgeslagen in een aparte map, zodat hij niet wordt overschreven door de loop-opname.

We hebben onlangs een verlengkabel van 5,5 m voor de achteruitrijcamera geïntroduceerd, om de installatie in grotere fietsen of zelfs terreinvoertuigen te vergemakkelijken. Als voorbeeld, Jeep in de VS verkoopt de M1. Voor echt grote terreinwagens is er een versie die beide camera’s tot op 7 m van de schakelkast kan plaatsen. In deze configuratie verliest u de EIS, maar die voertuigen zullen naar verwachting niet zo snel rijden.

Het enige wat nog gezegd moet worden is, “let op hoe je gaat”!

Thinkware Dash Cam Logo

Be the first to get the latest updates and exclusive content straight to your inbox.