Naarmate we de winter ingaan en we meer duisternis ervaren, hebben we dat extra vermogen in onze dashcams nodig om het onverwachte te zien.

Thinkware introduceerde Super Night Vision 1.0 in de parkeerstand met de F770, tegelijk met de introductie van time lapse-fotografie. Dit is in wezen een halvering van de framerate in de parkeerstand, waardoor de sluiter twee keer zo lang open kan blijven om meer licht op te vangen. Naast de F770 wordt dit ondersteund door de X700 en de nieuwe F200 Pro.

Bij de lancering van de F800 Pro werd de beeldsensor veranderd in de Sony Starvis-sensor, die speciaal is ontworpen voor omstandigheden met weinig licht. Dit verbeterde nachtzicht in de rijmodus en verbeterde het nachtzicht in de parkeerstand nog meer. We noemen dit Super Night Vision 2.0.

Naast de F800 Pro wordt dit ondersteund door de Q800 Pro en U1000. Naast het vastleggen van de capriolen van trucjes en traktaties is deze Halloween van vitaal belang voor het vastleggen van die belangrijke beelden wanneer u ‘s nachts rijdt of wanneer u uw auto bij weinig licht laat staan.

Hier is een video om te demonstreren:

Thinkware Dash Cam Logo

Be the first to get the latest updates and exclusive content straight to your inbox.