Terwijl je rondrijdt en worstelt om met fel zonlicht om te gaan, denk dan eens aan de uitdagingen waarmee een dashcam te maken heeft. We hebben allemaal te horen gekregen dat we geen foto’s direct in de zon mogen maken, maar een dashcam heeft geen keus als hij bescherming rondom wil bieden. Thinkware-camera’s hebben geavanceerde video-heldere technologie om dergelijke uitdagingen het hoofd te bieden.

Nu is er weer een curvebal waar de camera mee te maken heeft, en dat zijn weerkaatsingen van het dashboard vanaf de voorruit. Als je zo oud bent als ik, herinner je je de polaroid-zonnebriladvertentie van de in bikini geklede dame die in een zwembad zwemt. Welnu, een voorruit heeft hetzelfde effect als de oppervlakte van het zwembad.

Thinkware heeft daarom een ​​polarisatiefilter ontwikkeld dat over de cameralens past. Dit accessoire wordt standaard geleverd bij de duurdere camera’s; namelijk de F800 Pro, Q800 Pro en U1000, en is compatibel met alle Thinkware-camera’s behalve de MI-sportcamera, waar hij meestal niet achter een voorruit wordt geïnstalleerd.

Thinkware Dash Cam Logo

Be the first to get the latest updates and exclusive content straight to your inbox.