Weet u hoe Thinkware Dash Cam’s worden aangedreven? Lees verder voor meer informatie over de beschikbare opties en wat het beste bij uw behoeften past.

De eerste is via de lichtere aansluiting van het voertuig. Installatie kan niet eenvoudiger: plug and play om tijdens het rijden beelden vast te leggen. Desondanks kunt u de parkeermodus niet gebruiken omdat de camera wordt uitgeschakeld wanneer het contact in de meeste voertuigen wordt uitgeschakeld (dit is zodat u de auto-accu niet leegmaakt).

De tweede is door harde bedrading naar devoertuigvoeding. Deze camera’s detecteren wanneer het contact is uitgeschakeld en gaan naar de parkeermodus. Dit kan zowel bewegingsdetectie als impactdetectie van gebeurtenissen, time-lapse-fotografie en zuinige modus omvatten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het leegmaken van de auto-accu, want u kunt een spanningsuitschakeling en een variabele timer op de camera instellen.

De derde is via een voedingskabel van de OBD-poort, die zich gedraagt als de installatie van een harde draad zonder de noodzaak om verbinding te maken met de zekeringkast van het voertuig.

Ten slotte kunnen camera’s ook profiteren van het gebruik van een iVolt-batterij, die dezelfde cellen gebruikt als elektrische auto’s. Camera’s die op een iVolt zijn aangesloten, gedragen zich als een vaste-draadinstallatie.

Mocht de voertuigvoeding uitvallen, zoals tijdens een incident, dan hebben Thinkware Dash Cams ingebouwde supercondensatoren die de veilige opslag van het laatste belangrijke bestand garanderen.

Neem contact op als je meer wilt weten!

Thinkware Dash Cam Logo

Be the first to get the latest updates and exclusive content straight to your inbox.